jachthaven Klein-Willebroek

Boottocht op de Rupel

Dankzij zijn ligging aan de Rupel, Schelde en Vaart is de regio Rupelstreek-Vaartland uitermate geschikt om van op het water te verkennen. Afhankelijk van het budget en de grootte van je gezelschap zijn er verschillende manieren om dit doen.

De rederijen ‘Riverstar’ en ‘Rivertours’ plannen regelmatig boottochten waar je individueel of met een kleine groep aan kan deelnemen. Van 1 april tot 30 september bieden zij een gevarieerd aanbod aan, gaande van culinaire boottochten over korte rondvaarten tot heuse daguitstappen. Je vindt het volledige aanbod op hun respectievelijke websites www.rivertours.be en www.riverstar.be.

Voor kleinere gezelschappen (tot 8 personen) biedt Pleasure Boating dagtochten naar Boom en Klein-Willebroek aan met een heus jacht. Je vertrekt ’s morgens in Mechelen en vaart via 3 bruggen en 2 sluizen naar de Rupel. ’s Middags wordt aangelegd in Boom of Klein-Willebroek voor een middagmaal en een kort bezoek aan de omgeving, waarna de terugreis naar Mechelen wordt aangevat. Werkelijk een unieke ervaring!

Vind je je gading niet in het vaste aanbod of is er geen boottocht gepland op de gewenste datum? Dan is er nog de mogelijkheid om een schip af te huren afgestemd op jouw specifieke wensen. Vraag via Toerisme Rupelstreek-Vaartland een offerte op maat aan.

Info & reservatie
Toerisme Rupelstreek-Vaartland
Sasplein 18
2830 Klein-Willebroek
T: +32 3 886 22 66
E: toerisme@trvl.be

  • slideshow archiefbeelden, boottocht1.jpg
  • slideshow archiefbeelden, boottocht2.jpg
  • slideshow archiefbeelden, boottocht3.jpg

Contact

Gevel van sportimonium gebouw
Sportimonium vzw
Trianondreef 19
1981 Hofstade-Zemst
sportimonium@sportimonium.be
www.sportimonium.be
Logo van sportimonium