fietsers op de dijk in een

Brouwerij Duvel, Breendonk

Wil je graag meer weten over je favoriete drank en het brouwproces van Duvel? Ontdek alles over de geschiedenis van Duvel Moortgat en neem een kijkje binnen de muren van onze brouwerij en bottelarij. Leer wat Duvel zo uniek maakt en hoe je de godendrank correct inschenkt.

Laat je meenemen door het wondere universum van de brouwerij. Je wordt ontvangen door een professionele bedrijfsgids. Na de introductiefilm krijg je een rondleiding in de brouwerij en ontdek je alles over het brouwproces en de indrukwekkende bottelarij. We sluiten de rondleiding af met een schenkinitiatie Duvel, consumpties en een hapje. Je krijgt bovendien een leuk aandenken mee.

Groepsbezoek
Duur: 2,5 uur
Prijs: 9,00 euro per persoon
Aantal personen: dit pakket kan gereserveerd worden vanaf 15 tot 70 personen
Tijdstip: bezoek mogelijk van maandag tot vrijdag op 13, 16 en 19 uur (op vrijdag niet om 19 uur), op zaterdag om 11 en 14 uur, behalve op feestdagen (let wel: op zaterdag is de bottelarij niet in werking).

Wil je Duvel individueel bezoeken? Dan kan je gewoon aansluiten bij een andere groep op voorwaarde dat er al een minimum van 15 personen gereserveerd staat. Reserveer online via www.duvel.be

Contactgegevens
Bezoekerscentrum Duvel Depot
Breendonkdorp 66
2870 Puurs
T: +32 3 860 94 00
E: brouwerijbezoek @duvel.be
W: www.duvel.be

  • slideshow archiefbeelden, duvel1.jpg
  • slideshow archiefbeelden, duvel2.jpg
  • slideshow archiefbeelden, duvel3.jpg

Contact

Gevel van sportimonium gebouw
Sportimonium vzw
Trianondreef 19
1981 Hofstade-Zemst
sportimonium@sportimonium.be
www.sportimonium.be
Logo van sportimonium